Printervennlig versjon. Bruk utskriftsknappen i verktøylinja.

Velkommen til
Kennel Attentive 

Vi er to søstre, som heter Wenche Stange og Marianne Sæther, som har et lite oppdrett av Flat Coated Retriever og Engelsk Springer Spaniel under navnet Attentive. Vi har holdt på med hund i over 15 år, og vi har hatt flat de siste 13 årene og springer i 5 år. Våre største interesser er jakt, lydighet, blodspor og utstilling. Men du vil også finne oss i skogen eller i fjellet på fottur, eller skitur sammen med familien. Hundene våre brukes også til å dra slede, pulk akebrett og til å bære kløv.

Nemi.lite  Sara og Marianne

Som oppdretter legger vi vekt på en allsidig hund, med et rasetypisk utseende, en god apportør med jaktlyst og gode bruksegenskaper. Men også en stødig og glad familiehund som kan være med over alt. Altså en flerbrukshund. Derav kommer kennelnavnet   Attentive inn, som betyr aktpågivende. Både en flat coat og en springer er våken og får med seg det som skjer, og kan brukes til alt. Vi jobber også med å få frem brune flat coat med en nydelig mørk farge og god pelskvalitet. Noe som vi ser ut til å lykkes med, takket være vår gode avlstispe Tea (Attentive`s Lady Grey).

Både flatten og springeren  har alltid vært preget av målet: å være en glad, aktiv og klok arbeidshund. De er begge med sitt aktive, kontaktsøkende og arbeidsvillige vesen, kanskje ikke en hund for enhver. De krever et stabilt og rolig oppvekstmiljø, hvor hundens krav om aktivitet og beskjeftigelse oppfylles. Hvis ikke kan hunden bli urolig og rastløs, uten den nødvendige mentale balanse. 

Men det finnes ingen herligere og mer arbeidsglad hund enn en flat eller springer som har fått de riktige oppvekstvillkår og oppgaver. Den vil da være rolige i de situasjoner hvor det kreves, og full av livsglede og arbeidslyst når det trengs.

Vi hadde vår første kull med flat-valperhøsten 2000, og det første springer-kullet så dagens lys i august 2008.

sjoko-valper.med Sara valp.med

  

Har du lyst på en flatcoated eller en springer spaniel, eller vil vite mer om en av disse rasene, så kontakt oss gjerne.

Vi håper du får masse fin lesing her på våre hjemmesider!

Her kan du lese mer om Wenche
Her kan du lese mer om Marianne

 Marianne Sæther
Thorsethhaugen

6070 Tjørvåg

Tlf: 70 082201
mob: 996 49 858

e-mail: marianne-saether@hotmail.com

        

 

Wenche Stange
Furumo Gård
6453 Kleive

Tlf: 70 33 49 49
mob: 905 52 800

e-mail:
wenche@kennel-attentive.com

 

 


Logg på/av