Printervennlig versjon. Bruk utskriftsknappen i verktøylinja.

Kort fortalt om Marianne

Jeg er lillesøsteren til Wenche. Jeg er 34 år. Jeg er utdannet lærer og jobber her i kommunen. Min første hund fikk jeg da jeg etter konfirmasjonen hadde nok penger til å kjøpe meg en selv. Moren vår var ikke så veldig lysten på hund, så det måtte være en som ikke var så stor og som ikke røytet. Jeg endte opp med en Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Charm ble 15 år gammel.

Etter  videregående reiste jeg ett år i forsvaret. Nærmere bestemt  til Forsvarets Hundeskole i Drøbak. Der tok jeg også med meg min andre hund Exi (Coneken`s Extra Spesial) (flat). Exi trente jeg veldig mye der. Spesielt lydighet og bruks. Om jeg får si det selv så ble hun veldig god... Hun er desverre død nå, men vi kan se tilbake på gode resultater i lydighet (kl.3), jakt, bruks og som en super trekk og familiehund. Exi er en stamtispe for mange av de hundene vi har i dag.

Etterpå har vi bodd et par år i Kr.sund, for senere å flytte til Volda for å gå på skole. Etter skole bygde jeg og min samboer et nytt hus på hjemplassen hans.

I hjemmet vårt har vi nå 2 hunder (Springertispen Jenny og hennes datter Vanja) og to katter, Ragdollen Aron og huskatten Dimen. Samt en kanin og et par marsvin. 

 


Ingvild og Jenny

 


Trym, snart 4 år


Ingvild, snart 7 år, og Jenny på fjelltur

 


Logg på/av